Trollmor Margareth Anker

Margareth Anker er født i Arendal i 1971, og er oppvokst på Tromøy. Hun er firebarnsmor, og utdannet sykepleier. Margareth har arbeidet ved Sørlandet sykehus Arendal siden 1994. Forfatteren debuterte i 2014 med biografien "Lykkerus" og romanen "Maskenes Narr, lukten av kjærlighet" i 2016. Margareth er en mye benyttet foredragsholder. Hun skriver og fremfører one woman show, lyrikk og barneforestillinger som engasjerer og motiverer et bredt spekter av mennesker.

Foto: Silje Carlsen

Illustratør Asbjørn Tønnesen

Asbjørn Tønnesen er født i Arendal i 1966. Han har arbeidet som illustratør siden 1988, og har levert illustrasjoner til de fleste store forlag i Norge.

Målgruppen har hovedsaklig vært barn og ungdom i form av tegneserier og bøker, deriblant Terje Formo`s Kaptein Sabeltann. 

Han har arbeidet med ulike medier, som akryl, gouache og akvarell, men fra og med 2015 har han arbeidet digitalt i Procreate på ipad.

Foto: Silje Carlsen

Artist Gaute Ormåsen

Gaute Ormåsen er født i 1983 i Brumunddal. Han er musiker og skuespiller, kjent for sin deltakelse i første sesong av talentkonkurransen Idol på TV 2. Låtene hans har vært på 1. plass på VG lista. Albumer og singler har solgt til gull og platina. Remixen: "Kjærlighet er mer enn forelskelse" er streamet over 7 millioner ganger. Gaute samarbeider med over 1300 barnehager i landet.

Foto: Eivind Von Døhlen

Modellør Ivonne Caprino Newhouse

Hun er datter av Ivo Caprino og Liv Bredal. Hun modellerte lille Josefine som ikke fikk sove (NRK) Hun lager panoramafilmer sammen med mannen Chris Newhouse og deres sønn Nicholas. Ivonne har modellert de fleste av eventyrfigurene og alle trollene i Hunderfossen Familiepark. Hun har også modellert de historiske tablåene i Nordkappplatået, diverse portrett-skulpturer og byster av barn. 

Foto: Privat

Forlagssjef Svava Thorhallsdottir

Svava Thorhallsdottir er født i  1978. Hun er forfatter og forlagssjef.

Svava er grunnlegger og forlegger i Saga forlag, som primært satser på kvalitetsbøker for barn. Saga forlag  skaper et eget unikt univers rundt hver utgivelse, og historien om Alvina er intet unntak. Svava har lang erfaring innenfor media, og er god til å gjøre ting hun ikke kan. Svava har selv skrevet og utgitt seks barnebøker.

Foto: Saga Forlag

Redaktør Ida C. Rahbek Manholt

Ida C. Rahbek Manholt er født i 1982, og er redaktør i Saga forlag. Hun har jobbet flere år i forlagsbransjen, og har bred erfaring innen kommunikasjon, tekst og PR. Ida elsker bøker og har historiefortelling i ryggmargen. Med sin kunnskap og lidenskap for litteratur sikrer Ida innholdet og kvaliteten i bøkene. 

Foto: Saga Forlag

ProjectD

Electronicabandet ProjectD ble startet i Arendal i 2014. De har hatt konserter på Canal street, Munkehaugen Scene og ved flere anledninger i Arendal Kulturhus. Det karakteristiske soundet med akkurat passe tunge electro-beats, kombinert med melodiøs vokal
har tydelige influenser fra Røyksopp, Depeche Mode og Kraftwerk.

Lag din egen hjemmeside gratis!